Artikelen

Heb jij ook een neefje dat goed kan kleuren?

Posted by Yvonne on 11-okt-2018 16:42:47

Een tijd geleden kwam Sabine bij ons. Zij is eigenaar van een succesvolle voedingspraktijk in Breda.  Ze had net een nieuwe website laten bouwen die er mooi uitzag, maar aanvragen bleven achter.

Sterk fundament

Sabine had een neefje dat bezig was met de opleiding programmeren en kon wel een website voor haar maken. Ze was zeker tevreden over hoe de website eruit zag, maar er kwam niets uit en uit ervaring wist ze dat er wel potentie in zat. We gingen in gesprek en er kwam uit dat ze toch meer had verwacht uit de website.

We zijn toen samen gaan kijken naar de ‘wie ben ik en welke personen ze wil bereiken’ en vervolgens hebben we die basis in de website en online middelen laten terugkomen en zijn we actief gestart met online marketing. Toen de eerste aanvragen binnen kwamen: “Dit had ik veel eerder moeten doen, we hebben echt een sterk fundament gebouwd.”

Ik ken wel iemand die…

Bovenstaand verhaal komen we wel vaker tegen. Teveel mensen leggen de focus op een mooie website of hebben een kennis of familielid die 'iets doet met marketing'. Wanneer ze ervoor kiezen een marketingbureau de opdracht uit te laten voeren is de reactie altijd hetzelfde: ‘Dit hadden we veel eerder moeten doen.’

Professionaliteit

Neem jij jezelf en je bedrijf serieus? Kies dan voor kwaliteit en professionaliteit en schakel een marketingbureau in. Je merk goed in de markt zetten is essentieel voor het verder laten groeien van je organisatie. Dus niet gaan voor de korte termijn, snel iets in de lucht hebben, maar investeren in de lange termijn. 

Topics: Professionaliteit

MarketingWerkt

MarketingWerkt helpt ondernemers groeien door (online) marketing. We maken doelen inzichtelijk en stappen helder zodat resultaat behaald wordt.

  • Creëren een krachtige Inner Stance en verspreiden die op de juiste plaats
  • Helpen resultaten behalen
  • Coachen zodat marketing helder wordt

Ontvang meer artikelen

Andere artikelen

Bereik de juiste doelgroep

Download gratis het e-book ‘kom onder de juiste doelgroep’. We geven je in dit e-book geen tips, maar een simpele maar effectieve opdracht om de basis van je bedrijf goed in kaart te brengen. In vier stappen heb jij de basis op orde. Heb je meer duidelijkheid dan ervoor.